Villa Aldeneik

    Verkocht

Eyecatcher in Aldeneik

Kurt en zijn vrouw wonen in hun nieuwe huis in Aldeneik, een nieuwbouw villa met een strak design. Een eyecatcher waar menig voorbijganger met bewondering naar kijkt.

Ruwbouw

In oktober 2019 startte Brixx met de ruwbouw van het project. De aluminium buitenafwerking en het zwembad verwezenlijkten Kurt zelf met zijn bedrijf It’s Steel. Beide partijen kijken tevreden terug op de samenwerking en het eindresultaat.

De samenwerking

Nadat Davy Raemen, zaakvoerder van aRA-architecten, Kurt’s nieuwe woonproject concreet op papier uitwerkte, stapte Kurt met zijn bouwplannen naar Brixx. “Ik contacteerde Brixx omdat ik wist dat ze kwalitatief werk afleverden. Ik vertelde hen over mijn wensen en mijn visie. Samen bespraken we de mogelijkheden en kwamen tot een mooie overeenkomst.” 

“Het project van Kurt was zeker een uitdaging. We hadden een strakke deadline en het nieuwe huis van Kurt had verschillende architecturale en constructieve uitdagingen zoals complexe betonstructuren”, aldus Paul Timmermans, zaakvoerder van Brixx Bouw & Ontwikkeling.

Zowel Kurt, Davy als Paul kijken terug op een positieve samenwerking. “Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Zelf ben ik al jarenlang actief in de bouwsector en houd daarom graag een oogje in het zeil. Eventuele veranderingen konden we altijd bespreken. Brixx heeft mijn wensen nageleefd. Ik voelde me sterk betrokken bij de bouw van mijn huis.” Ook Brixx is trots op het eindresultaat. “Kurt vertelde ons dat regelmatig een voorbijganger stopt om het metselwerk te bewonderen. Een enorm compliment.” 

 

 

Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Zelf ben ik al jarenlang actief in de bouwsector en houd daarom graag een oogje in het zeil. Eventuele veranderingen konden we altijd bespreken. Brixx heeft mijn wensen nageleefd. Ik voelde me sterk betrokken bij de bouw van mijn huis.
Kurt
Klant bij Brixx

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze andere projecten