Projectontwikkeling

Project-ontwikkeling

Projectontwikkelaar Limburg

Woonprojecten

Brixx ontwikkelt woonprojecten van A tot Z, van ontwerp tot afwerking. We hanteren een weldoordachte werkwijze waarbij we gebruik maken van zowel traditionele als innovatieve bouwtechnieken. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we kwaliteit steeds kunnen garanderen, maar dat onze kosten lager liggen.

 

 

Bouwgrond te koop?

Door jouw bouwgrond te verkopen als projectgrond, heb je een grotere winstmarge. Bij Brixx zijn we steeds op zoek naar bouwgronden of woningen beschikbaar ter afbraak om nieuwbouwprojecten te starten zowel voor appartementen als voor woningbouw. Laten we samen de mogelijkheden bekijken!

Aanwezig in iedere projectfase

Als projectontwikkelaar is Brixx in iedere fase van het project aanwezig is. Het resultaat? Meer controle, minder fouten en één duidelijk aanspreekpunt.

Ontwikkelingsfase

– Opkopen bouw- en projectgronden
– Verkaveling gronden
– Opstellen contracten

Ontwerpfase

– Verkoop vanop plan
– Vaste architect
– Voordelige samenwerkingen met leveranciers
– Inspraak van kopers

Ruwbouwfase

– Interne uitbesteding
– Flexibiliteit
– Vlot verloop
– Innovatieve bouwtechnieken
– Ervaren vakmannen

Afwerkingsfase

– Netwerk aan partners & onderaannemers

– Opvolging & coördinatie

Aanwezig in iedere projectfase

Als projectontwikkelaar is Brixx in iedere fase van het project aanwezig is. Het resultaat? Meer controle, minder fouten en één duidelijk aanspreekpunt.

Ontwikkelingsfase

Bij Brixx zijn we steeds op zoek naar bouwgronden of woningen beschikbaar ter afbraak om nieuwbouwprojecten te starten zowel voor appartementen als voor woningbouw

Het opstellen van een overeenkomst gebeurt steeds in samenwerking met een notaris en in nauw overleg met de eigenaar en gemeente. Ook het verkavelen van gronden nemen wij op ons.  

plattegrond sleutel op de deur woning

Ontwerpfase

plattegrond sleutel op de deur woning

Een huis hebben is één, een thuis hebben is twee. Daarom verkopen wij onze woningen direct vanop het plan, getekend door een vaste architect. De inspraak van de klant start hier. De koper heeft steeds zeggenschap in de indeling, stijl,  ecologie en het kostenplaatje van zijn/haar huis. 

Dankzij samenwerkingen met diverse leveranciers, heeft de klant keuze uit een breed assortiment aan bijvoorbeeld tegels, deuren of keukens. Dit allemaal aan een lagere prijs. Zo heeft de klant de vrijheid zijn budget in te delen naar zijn/haar wensen. 

Ruwbouwfase

Brixx Bouw & Ontwikkeling beschikt over een intern bouwbedrijf. Naast flexibiliteit en een vlot verloop, brengt dit verschillende voordelen met zich mee. 

Door de jaren heen ontwikkelden wij innovatieve bouwtechnieken waarmee we kwalitatieve woningen kunnen afleveren die perfect aansluiten op de behoeften van de klant en bovendien passen binnen hun budget. 

Doordat we de ruwbouw intern uitbesteden, de innovatieve technieken en de jarenlange ervaring, bieden wij woningen die doorgaans voordeliger zijn dan het huidige aanbod op de markt.  

Afwerkingsfase

Door de jaren heen bouwde Brixx een uitgebreid netwerk aan betrouwbare partners en onderaannemers uit. Gedurende de afwerkingsfase zijn werfleiders van Brixx aanwezig om toe te zien op een succesvolle uitwerking van hun opdrachten. 

Klanten kunnen opteren voor tuinaanleg, intern uitgevoerd door Brixx. Binnen ons team werken ervaren tuinmannen, die kwalitatief te werk gaan. Ook hier geniet de klant weer van een lage prijs.

Nieuwbouwproject Maaseik

Op de Oude Baan en de Oude Kerkhofstraat in Maaseik realiseerden we zes woningen in halfopen en gesloten bebouwing. Allemaal sleutel-op-de-deur, maar uiteraard met de gewenste inspraak van onze kopers.

Contacteer ons

Heb je nog vragen voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ons privacybeleid vind je hier.