Projectontwikkeling van Brixx bouw met huizen in maaseik
Projectontwikkeling van Brixx bouw met huizen in maaseik

Brixx is gespecialiseerd in budgetvriendelijke projectontwikkeling. Wij ontwikkelen projecten van A tot Z, maar werken ook samen met projectontwikkelaars op zoek naar een betrouwbare partner.

Voordelig bouwen

Brixx ontwikkelt woonprojecten van A tot Z, van ontwerp tot afwerking. Dankzij zijn weldoordachte werkwijze slaagt Brixx erin budgetvriendelijke woningen af te leveren.

Door de jaren heen ontwikkelde Brixx technnieken om woningen op een voordelige manier te kunnen bouwen. Woningen gebouwd door Brixx zijn doorgaans voordeliger dan het huidige aanbod op de woningmarkt.

Betaalbare, kwalitatieve woningen; daar staan wij voor.

Kennis & ervaring

Toch hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw woning. Brixx werkt exclusief samen met ervaren vakmannen die enkel kwaliteit leveren.

Brixx beschikt niet alleen over een uitgebreide expertise, maar ook over een uitgebreid netwerk aan betrouwbare partners en onderaannemers.

Brixx is aanwezig in iedere fase van uw bouwprojecten en werkt hierbij nauw samen met zijn partners van architect tot EBP-verslaggever tot loodgieter.

Op uw maat

Neemt u als projectontwikkelaar of als particulier toch liever enkele onderdelen van uw project op uzelf? Geen probleem! Wij passen ons aan aan uw noden en horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze projecten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bekijk onze gerealiseerde projecten..

Nieuwbouwproject Maaseik

Maaseik

Projectontwikkeling

Sleutel-op-de-deur

Op de Oude Baan en de Oude Kerkhofstraat in Maaseik realiseerden we zes woningen in halfopen en gesloten bebouwing. Allemaal sleutel-op-de-deur, maar uiteraard met de gewenste inspraak van onze kopers.

"Door traditionele technieken te combineren met nieuwe innovatieve technieken, vonden we een manier om voordeliger te bouwen zonder kwaliteit te verliezen."
Paul Timmermans
Zaakvoerder Brixx