Sleutel-op-deur

Sleutel-op-de-deur

Sleutel-op-de-deur-woningen in Limburg

Sleutel-op-deur-woning kopen?

nieuwbouw maaseik

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis en gaat jouw voorkeur naar een sleutel-op-de-deur-woning? Brixx kan jou helpen!

Dagelijks zet het volledige Brixx-team zich in om huizen te bouwen waarin graag geleefd wordt. Kwalitatieve woningen, een vlotte aflevering en jouw wensen staan steeds centraal. 

De prijzen op de woningmarkt zijn sterk gestegen. Het kopen of bouwen van een droomhuis is vandaag niet meer zo vanzelfsprekend. 

Brixx brengt hier verandering in. Dankzij onze weldoordachte werkwijze slagen wij erin budgetvriendelijke woningen af te leveren.

 

nieuwbouw maaseik

Jouw huis van A tot Z

Wij realiseren jouw huis van A tot Z, van ontwerp tot afwerking.

Kwaliteit

Profiteer van meer dan 10 jaar ervaring en een select netwerk aan lokale partners

Op jouw maat

Krijg waar voor je geld. Wij bieden eerlijke prijzen en zetten kwaliteit centraal.

Eén totaalpartner

Kwalitatieve woningen

Brixx is de totaalpartner voor de bouw en de ontwikkeling van jouw huis. Wij zijn jouw aanspreekpunt wanneer het gaat om je woning. Dankzij jarenlange ervaring kennen wij ons vak door en door. Ons eigen team voorziet de ruwbouw van de woningen. De afwerking besteden we uit aan een select, betrouwbaar netwerk van partners die we strikt opvolgen.

Zo wordt kennis en ervaring optimaal ingezet. Vanaf dat het potlood het papier raakt tot dat de laatste deurklink geplaatst wordt, wij behouden steeds het volledige overzicht.

100% betrokkenheid

Samen naar het eindresultaat

Betrokkenheid van de eigenaars en een samenwerking met wederzijds respect vinden wij, bij Brixx, zeer belangrijk. Je huis is een belangrijke investering en je er thuis voelen is van onschatbare waarde. 

Daarom kijken we samen naar jouw budget en stijl.  We betrekken je bij verschillende aspecten van de bouw waarbij de indeling en stijl niet in steen staan geschreven. Zo ben je zelf vrij om mee het eindresultaat te bepalen. We stellen een basispakket samen, maar jij kan dit verder uitbreiden. 

Flexibele formule

Stel zelf je huis samen

Bij project Brègkstroat hanteren we een flexibele formule met een basispakket als richtlijn en een modulaire indeling van de ruimtes. Binnen het budget kan je zelf de stijl van de woning bepalen. Je kan kiezen uit het assortiment van voorgeselecteerde leveranciers. Dankzij deze formule heb je meer inbreng en controle over jouw budget.

 

Nieuwbouwproject Brègkstroat

te koop

Nieuwbouwproject Piringen

coming soon

Appartementen Jutta

te koop

Nieuwbouwproject Maaseik

Op de Oude Baan en de Oude Kerkhofstraat in Maaseik realiseerden we zes woningen in halfopen en gesloten bebouwing. Allemaal sleutel-op-de-deur, maar uiteraard met de gewenste inspraak van onze kopers.

Contacteer ons

Heb je nog vragen voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ons privacybeleid vind je hier.