plattegrond sleutel-op-de-deur woning
plattegrond sleutel op de deur woning

 

Brixx bouwt huizen waarin u graag thuiskomt. Samen kijken we naar uw wensen en leveren we een woning af aangepast aan uw behoeften en budget.

Binnen uw budget

Persoonlijke aanpak

Snel beschikbaar

Echte vakmannen

Betaalbare formule

Brixx biedt kant-en-klare woningen aan die passen binnen uw budget. De prijzen op de woningmarkt zijn sterk gestegen. Uw droomhuis bouwen of kopen is vandaag niet meer zo vanzelfsprekend. Brixx brengt hier verandering in. Dankzij onze ervaring ontwikkelden wij bouwtechnieken waarmee we kwalitatieve woningen kunnen afleveren die perfect aansluiten op uw behoeften en bovendien passen in uw budget.

Uw huis, uw stijl

Een huis hebben is één, een thuis hebben is twee. Daarom passen wij uw woning aan aan uw smaak. Wanneer u kiest voor een sleutel-op-de-deur-woning van Brixx, heeft u steeds zeggenschap in de stijl en afwerking hiervan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een selectie tegels en deuren of bepaalt u mee hoeveel slaapkamers uw huis heeft. Heeft u misschien uw droomkeuken voor ogen? Laat het ons zeker weten zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Doet u het liever zelf?

Is een sleutel-op-de-deur-woning toch niet helemaal waarnaar u op zoek bent? Wij kunnen uw woning bouwen en afwerken naarmate uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld zelf uw keuken installeren of bent u handig met het leggen van elektriciteitskabels? Indien u dit wenst mag u dit zelf voor uw rekening nemen. Wij passen ons aan aan uw wensen!

Wij horen graag van u

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Budget

Brixx combineert traditionele bouwtechnieken met innovatieve bouwmethodes. Op deze manier realiseren wij woningen voor een doorgaans lagere prijs, zonder kwaliteit te verliezen.

Kwaliteit

Bij Brixx zijn wij ons er terdege van bewust dat een huis vaak een investering voor het leven is. Daarom bouwen we steeds met een weldoordacht plan en een kritische blik die kwaliteit op lange termijn verzekert.

Thuis

Een huis hebben is één, een thuis hebben is twee. Brixx bouwt woningen waarin graag geleefd wordt. In samenspraak met de klant passen wij de woning aan naargelang budget en wensen.