sfeerbeeld van werf
sfeerbeeld van werf

Over Brixx

Brixx, voorheen bekend als Bouwonderneming Timmermans, werd opgericht door Paul Timmermans te Maaseik in 2010. Hij startte als jonge aannemer en groeide al snel tot een succesvol bouwbedrijf waarop zowel andere bouwbedrijven als particulieren konden bouwen.

Vandaag is Brixx een bekende naam in de sector. Wij zijn voornamelijk actief in Limburg, maar ook in Vlaams-Brabant en Antwerpen. Met passie en liefde voor het vak realiseren we diverse projecten, hoofdzakelijk projectontwikkeling waarin we sleutel-op-de-deurprojecten afleveren in Limburg. Daarnaast zijn we bedreven in afwerking, renovatie en ruwbouwprojecten. Bovendien zijn we continu op zoek naar partners om duurzame projecten mee te ontwikkelen. Heeft u een bouwgrond beschikbaar of een idee voor een interessant project? Neem dan zeker contact met ons op.

Het Brixx-team

Kwaliteit staat in al onze projecten centraal. Het Brixx-team bestaat enkel uit gekwalificeerde vaklui. Op deze manier kunt u rekenen op een vlotte uitvoering en hoge kwaliteit van uw bouwwerken. Om ieder project tot een goed einde te brengen, past Brixx zich aan aan de noden van de klant. Door de jaren heen bouwde Brixx, aka Bouwonderneming Timmermans, een betrouwbaar netwerk uit aan partners en onderaannemers.

Heeft u nog meer vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via het contactformulier.

Onze visie

Budget

Brixx combineert traditionele bouwtechnieken met innovatieve bouwmethodes. Op deze manier realiseren wij woningen voor een doorgaans lagere prijs, zonder kwaliteit te verliezen.

Kwaliteit

Bij Brixx zijn wij ons er terdege van bewust dat een huis vaak een investering voor het leven is. Daarom bouwen we steeds met een weldoordacht plan en een kritische blik die kwaliteit op lange termijn verzekert.

Thuis

Een huis hebben is één, een thuis hebben is twee. Brixx bouwt woningen waarin graag geleefd wordt. In samenspraak met de klant passen wij de woning aan naargelang budget en wensen.