Eén aanspreekpunt

Wij realiseren jouw huis van A tot Z, van ontwerp tot afwerking. Wij zijn jouw aanspreekpunt tijdens het volledige bouwproces. 

Betrouwbare partner

Met meer dan 10 jaar ervaring en een select netwerk aan betrouwbare partners verzekeren we kwaliteit op de lange termijn.

100% betrokkenheid

Wij betrekken je bij de diverse fasen van het bouwproces en begeleiden je in het maken van duurzame keuzes.

Over Brixx

Brixx, voorheen bekend als Bouwonderneming Timmermans, werd opgericht door Paul Timmermans te Maaseik in 2010. Hij startte als jonge aannemer en ontwikkelde al snel een succesvol bouwbedrijf waarop zowel andere bouwbedrijven als particulieren konden bouwen.

Vandaag ontwikkelt Brixx woonprojecten van A tot Z, van ontwerp tot afwerking. Dankzij zijn weldoordachte werkwijze slaagt Brixx erin budgetvriendelijke woningen af te leveren.

Vandaag is Brixx een bekende naam in de sector. Met passie en liefde voor het vak realiseren we diverse projecten, hoofdzakelijk projectontwikkeling waarin we sleutel-op-de-deurwoningen afleveren.

Onze activiteiten

Projectontwikkeling

Wij ontwikkelen projecten van A tot Z, maar werken ook samen met projectontwikkelaars op zoek naar een betrouwbare partner.

Sleutel-op-de-deur

Wij bouwen huizen waarin je graag thuiskomt. Samen kijken we naar jouw wensen en leveren een woning af afgestemd op je budget

Ruwbouw

Heb je een groot ruwbouwproject op de planning? Misschien zijn wij de geschikte partner.

Grond te koop?

Grond te koop of samen een woningproject starten? Laten we de mogelijkheden bekijken!

Onze activiteiten

Budget

Brixx combineert traditionele bouwtechnieken met innovatieve bouwmethodes. Op deze manier realiseren wij woningen voor een doorgaans lagere prijs, zonder kwaliteit te verliezen.

Kwaliteit

Bij Brixx zijn wij ons er terdege van bewust dat een huis vaak een investering voor het leven is. Daarom bouwen we steeds met een weldoordacht plan en een kritische blik die kwaliteit op lange termijn verzekert.

Thuis

Een huis hebben is één, een thuis hebben is twee. Brixx bouwt woningen waarin graag geleefd wordt. In samenspraak met de klant passen wij de woning aan rekening houdend met budget en wensen.