Brègkstroat

Wonen in een centrum van rust

Brègkstroat is een nieuwbouwproject met twee ruime halfopen bebouwingen en één gesloten bebouwing in hartje Bree. Geniet van het bruisende Breese stadcentrum, maar keer altijd terug naar jouw centrum van rust: je thuis. 

Over Brègkstroat

Twijfel je tussen stad en rust? Kies dan voor een woning van Brègkstroat en profiteer van de troeven van de stad, maar ook van de rust in jouw ruime woning en tuin; een combinatie die vandaag nog maar moeilijk te vinden is.

Brègkstroat bestaat uit twee halfopen en één gesloten bebouwing. Profiteer van een modulaire indeling waarbij je kunt kiezen tussen drie tot vier slaapkamers. Zo stem je jouw nieuwe thuis perfect af op jouw gezinssituatie. De stijl? Eigentijds met een eigenzinnig kantje.

Ontdek de woningen

Carport met buitenberging en ruimte voor auto en fietsen

De woningen vormen een mooi geheel, maar hebben elk een eigen karakter. Zo beschikt woning 3 over een houten voordeur.

Optioneel af te werken zolderverdieping: naargelang jouw wensen kunnen hier extra dakramen voorzien worden.
Veel lichtinval: ook de nachthal beschikt over natuurlijke belichting.

Hoogwaardige steen in dunbedmortel met bijzondere gevelaccenten

Steen: Vanderzanden Lima

Mogelijkheid tot inrit voor twee auto’s

Raamkozijnen:

  • Merk: Profel
  • Lijn: Mato
  • Binnenkant: PVC, zwart (sterke isolatie, eenvoudig onderhoud)
  • Buitenkant: aluminium, zwart (duurzaam, behoud kleur, eenvoudig onderhoud)
  • Design met roedes creëert karakter

Ontdek de woningen

Carport met
buitenberging en ruimte
voor auto en fietsen

De woningen vormen
een mooi geheel,
maar hebben elk
een eigen karakter.
Zo beschikt woning 3
over een houten voordeur.

Optioneel af te werken
zolderverdieping:
naargelang jouw wensen
kunnen hier extra
dakramen voorzien worden.

Veel lichtinval:
ook de nachthal beschikt
over natuurlijke belichting.

Hoogwaardige steen
in dunbedmortel met
bijzondere gevelaccenten

Steen: Vanderzanden Lima

Mogelijkheid tot
inrit voor
twee auto’s

Raamkozijnen:

Merk: Profel

Lijn: Mato

Binnenkant: PVC, zwart
(sterke isolatie,
eenvoudig onderhoud)

Buitenkant: aluminium,
zwart (duurzaam,
behoud kleur,
eenvoudig onderhoud)

Design met roedes
creëert karakter

Ruim wonen

De totale oppervlakte varieert van 636 tot 683 m² , de oppervlakte van de leefruimte van 47,50 m² tot 50,90 m². De indeling van je nieuwe thuis, bepalen we samen. 

Zit je graag in groen? Dan is Brègkstroat voor jou het juiste adres. De tuinen zijn zo’n 480 m² – 586 m² groot en gericht op het Zuiden;  plaats genoeg voor een gezellig terras, speelrek en/of eigen moestuin. 

Ecologische woningen

Ecologische woningen liggen ons nauw aan het hart. Ze zijn beter voor het milieu en voordeliger voor jouw portefeuille. 

De woningen voldoen aan de BEN-normen, maar je kunt het basispakket ook verder uitbreiden. Ontdek onze aanbiedingen, de mogelijkheden en de voordelen van energiezuinig wonen! Lees er hier alles over.

Klassieke architectuur met moderne tinten

Brègkstroat is ontworpen door Davy Raemen van aRA-architecten. De woningen hebben een klassiek karakter, maar dankzij de moderne tinten, springen ze toch uit het straatbeeld. De combinatie van klassiek en modern maken de woningen tijdloos en uniek.

Brègkstroat is een modulair project, waardoor het ruimte biedt voor jouw stijl en inbreng. Meer informatie vind je hier.

100% betrokkenheid & flexibele formule

Betrokkenheid van de eigenaars en een samenwerking met wederzijds respect vinden wij, bij Brixx, zeer belangrijk. Je huis is een belangrijke investering en je er thuis voelen is van onschatbare waarde. 

Daarom kijken we samen naar jouw budget en stijl.  We betrekken je bij verschillende aspecten van de bouw waarbij de indeling en stijl niet in steen staan geschreven. Zo ben je zelf vrij om mee het eindresultaat te bepalen. We stellen een basispakket samen, maar jij kan dit verder uitbreiden. Je leest er hier meer over.

Kwalitatieve woningen

Brixx is de totaalpartner voor de bouw en de ontwikkeling van jouw huis. Wij zijn jouw aanspreekpunt wanneer het gaat om je woning. Dankzij jarenlange ervaring kennen wij ons vak door en door. Ons eigen team voorziet de ruwbouw van de woningen. De afwerking besteden we uit aan een select, betrouwbaar netwerk aan partners die we strikt opvolgen.

Zo wordt kennis en ervaring optimaal ingezet. Vanaf dat het potlood het papier raakt tot dat de laatste deurklink geplaatst wordt, wij behouden steeds het volledige overzicht.

Flexibele formule

Bij project Brègkstroat hanteren we een flexibele formule met een basispakket als richtlijn en een modulaire indeling van de ruimtes.

Een basispakket bestaat uit een volledig afgewerkte woning. Dit basispakket is een richtlijn, maar hier kan je van afwijken. Je hebt de vrijheid om zelf de leveranciers voor de keuken, de badkamer, de vloer en tegels te kiezen. Daarnaast kan je ook kiezen om een van deze werken op je te nemen. Zo ben je niet gebonden aan een beperkt assortiment van voorgeselecteerde leveranciers en heb je meer controle over je budget. Kies je zelf de partners? Dan voorzien wij uiteraard het voorbereidende werk en zorgen wij steeds voor een duidelijke communicatie en strakke coördinatie met de leveranciers.

Bovendien bepaal je mee de indeling van je huis. Wil je een afgewerkte zolder? Hoeveel slaapkamers wil je? Heb je één of twee parkeerplaatsen nodig? Samen bekijken we de mogelijkheden. Dankzij de flexibele formule heb jij meer inbreng en controle over je budget.

Ecologisch wonen

Ecologische woningen zijn niet alleen verplicht, maar bovendien ook voordelig. Hoe ecologisch jouw woning is, bepaal je voor een groot deel zelf. Volg je het basispakket? Dan zorgen wij ervoor dat jouw woning voldoet aan de opgelegde BEN-normen. Een zorgvuldige selectie van bouwmaterialen, zonnepanelen, een energiezuinige HVAC-installatie, een degelijke isolatieschil en een ‘natural cooling’ warmtepomp zijn enkele voorbeelden waarmee we jouw huis ecologisch maken.

Je hebt verder ook de mogelijkheid om laadpalen voor elektrische wagens te laten installeren of de hoeveelheid zonnepanelen uit te breiden naar wens; dit allemaal onder onze supervisie. 

Promotie:
'Natural cooling' warmtepomp

Een ‘natural cooling’ warmtepomp zit nu standaard in het basispakket. Een warmtepomp haalt warmte-energie uit de buitenlucht, de ventilatielucht of de bodem en verwarmt zowel het verwarmingswater van je radiatoren, de vloerverwarming, als je sanitair water. Een duurzaam alternatief voor de cv-ketel!

Een ‘natural cooling’ warmtepomp verwarmt niet alleen je huis in koude dagen, maar zorgt er ook voor dat je huis koel blijft op warme dagen. 

Promotie:
Verlaagd E-peil

 Om aan de norm van de overheid te voldoen, moet jouw woning een E-peil van maximum 30 hebben (BEN-woning) en wordt jouw kadastraal inkomen voor 50% vrijgesteld. Wij bieden je de mogelijkheid om je E-peil te verlagen naar maximum 20. Jouw voordeel? Je kadastraal inkomen wordt gedurende vijf jaar volledig vrijgesteld. 

Hiervoor vragen wij een meerprijs van €2500, een bedrag dat je naar schatting binnen vijf jaar terugverdiend hebt. 

Ligging

Colruyt - 1 km

Centrum Bree - 1,5 km

Diverse scholen - binnen een straal van 3 km

Eén aanspreekpunt

Brixx is de totaalpartner van jouw woonproject. Wij realiseren jouw huis van A tot Z, van ontwerp tot oplevering.​ Brixx is jouw aanspreekpunt gedurende het volledige bouwproces. Zo kan je altijd rekenen op duidelijke communicatie zonder omwegen!

Betrouwbare partner

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij volledig thuis in ons vak. Door de jaren heen bouwden we een select netwerk op aan betrouwbare partners. We gaan steeds aan de slag met een weldoordacht plan en een kritische blik, die kwaliteit op lange termijn verzekert.

100% betrokkenheid

Een huis hebben is één, een thuis hebben is twee. Daarom staat een positieve samenwerking met wederzijds respect steeds centraal in onze projecten. Wij betrekken je bij de diverse fasen van het bouwproces en begeleiden je in duurzame keuzes zodat het eindresultaat overeenstemt met jouw verwachtingen.

Budget & beschikbaarheid

Aangepast aan jouw budget

De weergegeven prijzen zijn richtprijzen. Je stelt mee jouw woning samen, afhankelijk van jouw smaak en budget kies je o.a. de keuken, badkamer en deuren.

Verlaagd btw-tarief van 6%

Van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2022 is er een tijdelijke uitbreiding van het verlaagd btw-tarief voor afbraak en heropbouw. Brègkstroat komt hiervoor in aanmerking waardoor we de woningen aan een lager tarief kunnen aanbieden dan andere gelijkaardige woonprojecten.

Netto:

Totale oppervlakte: 167,69 m² (incl. zolder)
Oppervlakte eerste verdieping: 68,34 m²
Oppervlakte tweede verdieping: 64,20 m²
Oppervlakte zolderverdieping: 35,15 m²

Bruto:

Oppervlakte eerste verdieping: 79,89 m²
Oppervlakte tweede verdieping: 79,89 m²
Oppervlakte zolderverdieping: 42,43 m²
Oppervlakte achtertuin: 326 m²
Badkamer: Plaats voor bad en douche en dubbele wastafel
Oriëntatie tuin: Zuid-Oosten
Eco-norm: maximum E-peil: E30, volgens de normen van een BEN-woning

Netto:

Totale oppervlakte: 233,14 m² (incl. zolder)
Oppervlakte eerste verdieping: 81,30 m²
Oppervlakte tweede verdieping: 81,30 m²
Oppervlakte zolderverdieping: 70,83 m²

Bruto:

Oppervlakte eerste verdieping: 95,57 m²
Oppervlakte tweede verdieping: 101,68 m²
Oppervlakte zolderverdieping: 88,80 m²
Oppervlakte achtertuin: 260 m²
Badkamer: Plaats voor bad en douche en dubbele wastafel
Oriëntatie tuin: Zuid-Oosten
Eco-norm: maximum E-peil: E30, volgens de normen van een BEN-woning

Netto:

Totale oppervlakte: 159,30 m² (incl. zolder)
Oppervlakte eerste verdieping: 68 m²
Oppervlakte tweede verdieping: 56,15 m²
Oppervlakte zolderverdieping: 35,15 m²

Bruto:

Oppervlakte eerste verdieping: 79,89 m²
Oppervlakte tweede verdieping: 79,89 m²
Oppervlakte zolderverdieping: 42,43 m²
Oppervlakte achtertuin: 330 m²
Badkamer: Plaats voor bad en douche en dubbele wastafel
Oriëntatie tuin: Zuid-Oosten
Eco-norm: maximum E-peil: E30, volgens de normen van een BEN-woning

Ontdek de omgeving

Brègkstroat ligt in een rustige omgeving op wandelafstand van het centrum. Desalniettemin word je omringd door groen. Hieronder krijg je alvast een impressie van de omgeving. Het project wordt gebouwd na afbraak van de huidige woning op de grond, wat de 6% btw-regeling mogelijk maakt.

Interesse?

Wil je meer weten over woonproject Brègkstroat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ons privacybeleid vind je hier.