Nieuwbouwproject Maaseik

Gesloten en halfopen woningen op de Oude Baan en de Oud kerkhofstaat 

Nieuwbouw Maaseik

Thuiskomen in Maaseik

Op de Oude Baan & de Oud Kerkhofstraat in Maaseik bouwden we zes woningen. Ons doel? Functionele, maar stijlvolle woningen realiseren.

Functionele & stijlvolle woningen

nieuwbouw maaseik

Op de Oude Baan en de Oude Kerkhofstraat in Maaseik realiseerden we zes woningen in halfopen en gesloten bebouwing. Allemaal sleutel-op-de-deur, maar uiteraard met de gewenste inspraak van onze kopers.

Functioneel en stijlvol stond centraal in dit bouwproject. We wouden de kopers voldoende ruimte geven om uitgebreid te leven. De woonkamer en keuken besloten we daarom in een open ruimte te plaatsen met veel lichtinval. Ook zijn de tuinen van deze woningen een enorme plus.

nieuwbouw maaseik

Bij dit sleutel-op-de-deur project, gaven we onze kopers uitgebreide mogelijkheden om het budget, de inrichting en de indeling mee te bepalen. Bij een selectie leveranciers konden ze zelf hun keuken en badkamer samenstellen. Ook de kleur van steen kozen ze zelf. De indeling van de bovenverdieping gebeurden tevens in overleg. Ook de plaatsing van stopcontacten en andere belangrijke functionaliteiten, werden in samenspraak met de bewoners geplaatst. 

Zo zorgden we ervoor dat iedereen een huis koopt dat overeenstemt met hun smaak, budget en levensstijl.  

Contacteer ons

Heb je nog vragen voor ons? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ons privacybeleid vind je hier.