Baksteen in de maag, maar heeft u extra hulp nodig om uw droomhuis te realiseren? Geen zorgen, bij Brixx bent u aan het juiste adres 

Binnen uw budget

Persoonlijke aanpak

Snel beschikbaar

Echte vakmannen

Heeft u hulp nodig?

Misschien bent u op zoek naar een aannemer die enkele onderdelen van uw project op zich neemt. Neemt u graag zelf onderdelen van uw bouwproject op zich? Geen probleem. Wij luisteren naar uw wensen en noden en staan bovendien klaar om u te inspireren met onze vakkennis en ervaring. Samen gaan we op zoek naar een manier om uw droomhuis te bouwen dat past binnen uw budget.

Betrouwbare partner

Wanneer u bouwt, heeft u nood aan een betrouwbare partner. Niet alleen kunt u rekenen op ons advies, maar ook op een transparante communicatie. Wij horen graag wat u van ons verwacht en overleggen vervolgens de diverse mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wilt u eens langs komen voor een gesprek? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Budget

Brixx combineert traditionele bouwtechnieken met innovatieve bouwmethodes. Op deze manier realiseren wij woningen voor een doorgaans lagere prijs, zonder kwaliteit te verliezen.

Kwaliteit

Bij Brixx zijn wij ons er terdege van bewust dat een huis vaak een investering voor het leven is. Daarom bouwen we steeds met een weldoordacht plan en een kritische blik die kwaliteit op lange termijn verzekert.

Thuis

Een huis hebben is één, een thuis hebben is twee. Brixx bouwt woningen waarin graag geleefd wordt. In samenspraak met de klant passen wij de woning aan naargelang budget en wensen.